2 camere cu vedere la Parcul Circului, etaj 2, bloc reabilitat, zona Floreasca

Strada Județului 11, București, România

Descrierea proprietății


Avem placerea sa va prezentam un apartament cochet, cu vedere la parcul Circului, situat intr-un bloc reabilitat termic, la etajul 2 al unui imobil cu 8 etaje, in zona Parcul Circului, Floreasca, Barbu Vacarescu.
Proximitatea parcului Circului si pozitionarea spre Vest a apartamentului, confera spatiului multa liniste si lumina naturala.
Apartamentul este unul de mijloc, si este compus din 2 holuri, debarale, bucatarie, living, dormitor si balcon. Balconul inchis cu termopan, este unul generos care se intinde pe suprafata livingului si a dormitorului si este lat, permitand amplasarea unei masute cu 2 fotolii.
Apartamentul este curat si poate fi locuit , dar necesita renovare si modernizare( in special a baii si bucatariei) daca se doreste aducerea lui la un standard actual.
Eset situat la aproximativ 13 minute de mers pe jos de metroul de la Stefan cel Mare, la 5 minute de spitalul Clinic Colentina sau Institutul National de boli Matei Bals.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3663
  • Views: 470