4 camere Cantemir Unirii

€119.000

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam un apartament amplasat in zona Unirii –Blvd. Dimitrie Cantemir. In apropierea imobilului sunt institutii bancare si de invatamant, centrul comercial Unirii, hypermarketul Carrefour, parcul Tineretului iar la cca 3 minute metroul Unirii. 
Apartamentul este foarte spatios, are 122 mp si este situat la etajul ¾ intr-un imobil care nu prezinta risc seismic. Un alt mare avantaj si punct forte pe care il amintim este siguranta sa in ceea ce priveste cutremurele, imobilul fiind proiectat si construit de un arhitect de notorietate. Foarte curat si ingrijit, are toate imbunatatirile unui apartament care ofera un confort sporit, putand capata destinatii multiple: locuinta privata sau de serviciu, cabinet specializat( de avocatura, psihoterapie, etc.). 
Apartamentul are 4 camere si multiple dependinte, 2 balcoane unul orientat catre blvd. Cantemir si unul catre Casa Poporului, 3 grupuri sanitare, o bucatarie si o boxa de 5mp; livingul de 20mp poate fi extins la 36mp folosindu-se camera adiacenta.
Vecinii sunt linistiti si civilizati, scara este foarte curata.
Pentru tot ce pune la dispozitie, este prezentat la o valoare de 119.000 Euro, in vederea vanzarii.

Planul imobilului

  • ID: 3589
  • Views: 243