4 camere decomandat, etaj 1/4, Pacii Gorjului, 87 mp utili

Strada Băbești 1, București, România

Descrierea proprietății


Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 4 camere, decomandat, situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 niveluri pe strada Babesti, intre metrourile de la Pacii si Gorjului.
Apartamentul are o suprafata de 87 mp si este compus din 2 grupuri sanitare( o baie si o toaleta), o bucatarie cu camara( 8,1 mp in total), 2 balcoane unul pe living si celalalt pe dormitor, un living generos de 18mp, 3 dormitoare din care cel mai mare are 13,5 mp si un hol de 10 mp care face conexiunea intre camere.
Blocul este unul civilizat, bine intretinut cu usi de intrare in bloc schimbate si cutii de scrisori noi .
Apartamentul are nevoie de renovare completa.
Beneficiaza de o pozitionare foarte buna: retras de la bulevardele principale intr-o zona cu un regim de inaltime mai mic( P+4) si multa liniste dar conectat foarte bine la mijloacele de transport: 8 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Pacii sau 14 minute pana la Gorjului, 4 minute pana la Kaufland sau Lidl; in proximitate gasim gradinite( 195 Prichindel) sau scoli ( Ion Dumitriu).
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3672
  • Views: 472