Apartament 2 camere decomandat, zona Campia Libertatii Baba Novac, nloc reabilitat, etaj 4/10

Strada Căpitan Nicolae Licăreț, București, România

Descrierea proprietății

Va prezentam un apartament de 2 camere, situate la etajul 4 al unui bloc cu 10 niveluri, situat pe strada Capitan Nicolae Licaret nr.1, aproape de Campia Libertatii si parcul IOR si la 12 minute de mers pe jos de metroul de la Muncii.
Apartamentul este unul spatios, are 52mp, este decomandat si are o orientare spre Sud.
Blocul este construit pe diafragme de beton, a fost dat in folosinta in 1971, nu este incadrat pe nici o lista cu risc seismic fiind eligibil pentru credit ipotecar si a fost reabilitat termic.
Apartamentul este unul ingrijit si curat, dar necesita modernizari, nemaifiind realizate investitii de amenajare in el de mult timp cu exceptia celor provenite din reabilitarea blocului( termopane la camera si balcon inchis cu termopan).
Zona in care se afla apartamentul este una dintre zonele din Bucuresti cele mai cautate de familii/ cupluri pentru liniste si siguranta in special, pentru proximitatea parcului Ior- Alexandru Ioan Cuza, numeroaselor mijloace de transport- linia de metrou( Dristor 2- Muncii), autobuze( 135, 311, 104), troleibuze( 70, 79) si tramvaie( 1, 34, 40), precum si multitudinea institutiilor de invatamant: scoli, universitati, gradinite.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 3793
  • Views: 1062