Apartament 2 camere Obregia Cultural, bloc 1980, etajul 1, bloc reabilitat

Bulevardul Alexandru Obregia 22, București, România

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane
  • Bucatarie

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 2 camere, situat la etajul 1 al unui bloc din 1980 reabilitat, pe bulevardul Alexandru Obregia nr.22A, in zona Cultural- Piata Berceni sud/Cultural/ Straduintei.
Apartamentul este unul spatios, are aprox. 55mp, au fost facute modificari cu avize pentru a spori utilitatea si nevoia de spatiu, au fost inlocuite instalatiile sanitare si electrice fiind refacut complet la momentul achizitiei de actualii proprietari.
Compartimentarea este una placuta: la intrare avem un hol care comunica cu bucataria rezultand un spatiu total de peste 14mp, din hol se intra in livingul de peste 17mp care se continua cu un alt hol mai mic ce face legatura cu baia ce are aerisire direct afara si dormitorul. Pe toata lungimea livingului si a bucatariei avem un balcon cu o orientare spre Sud Est.
In apropiere sunt numeroase centre comerciale: la 2 minute de mers pe jos este Piata Cultural, la 10 minute de mers pe jos este Lidl sau centrul comercial Grand Arena si Carrefour, mijloace de transport( autobuzele 73 113), scoli( 149 189), gradinite( 264 175), parcuri.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3823
  • Views: 86