Apartament bloc nou 3/5 Dorobanti, 90 mp, lift,modern, loc de parcare

€950 /month

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam un apartament de aprox. 90 mp, situat intr-un imobil nou la etajul 2 din 5 in zona Dorobanti- Calea Floreasca, cochet si care beneficiaza de foarte multa intimidate, imobilul avand un singur apartament pe nivel.
Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare iar accesul se poate face atat pe scari cat si cu liftul.
Apartamentul este compus dintr-un living generos de 27 mp, o bucatarie de 14mp cu loc de luat masa, 2 bai fiecare prevazuta cu cada, 2 dormitoare si 2 balcoane, dispuse unul pe living si unul pe dormitorul mic.
Apartamentul este foarte luminos avand o orientare atat spre S cat si spre V si N.
Este dotat modern, beneficiind de aer conditionat, masina de spalat vase, jacuzzi cu hidromasaj, masina de spalat rufe si uscatorie( daca este necesar), s.a.
Apartamentul este recomandat a fi folosit atat pentru activitate de birou/ activitate recreativa cat si pentru locuit( exista posibilitatea utilarii cu mobilier specific- pat, etc.).
Zona in care este amplasat imobilul este una reprezentativa, la cateva minute de mers pe jos de Piata Dorobantilor, Dorobanti- Capitale, Beller.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3565
  • Views: 25