Apartament cu terasa proprie 135 mp total,bloc 2017 Sisesti Baneasa La Valletta

Sisești 42, Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, București, România

Caracteristici

  • Centrala proprie

Descrierea proprietatii

Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 3 camere cu o terasa de 53 m2, situat intr-un imobil S+P+5, in nordul Capitalei, pe sos. Gheorghe Ionescu Sisesti, in cartierul Baneasa, in sectorul 1.
Complexul in care este situat apartamentul cuprinde 6 blocuri cu un regim mic de inaltime si se intinde pe o suprafata de 8000 m2, din care mai mult de un sfert va ramane spatiu verde.
Apartamentul este pozitionat la parter si are 81 m2 utili si 54 m2 de terasa in proprietate si a fost finalizat in decembrie 2017.
Apartamentul are incluse următoarele instalații: Contoare individuale; Sistemul de alimentare cu apă și canalizare; Sistem de încălzire prin pardoseală Rehau; Obiecte sanitare; Instalații electrice; Conexiuni pentru servicii de telefonie, internet și cablu TV; Centrală termică proprie, de apartament.
În plus, ai garanția calității.
Pereții exteriori sunt placați cu polistiren de 10 cm grosime, iar peretii de compartimentare au grosimea de 11,5 cm si sunt executati din caramida cu goluri Porotherm sau Brikston. Asta inseamna ca temperatura casei voastre e mereu constanta, asa cum va doriti voi, indiferent de anotimp.
Fundațiile sunt construite din beton armat, iar izolația termică este făcută cu polistiren de 3 cm, pe sub placa de pardoseală a parterului
Securitatea este asigurată printr-un sistem video de supraveghere care funcționează 24/7, dublată de firma de pază care este pregătită oricând să intervină.
Structura de rezistență este alcătuită din cadre și pereți de tip lamă, plus planșe din beton armat. Pereții din exterior sunt din zidărie de cărămidă și au grosimea de 30/25 cm. Între apartamente, pereții au 30 cm grosime. Puteți să fiți siguri că n-o să vă deranjeze nimeni din joacă și o să puteți să stați oricât fără să deranjați, indiferent de oră!
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 3575
  • Views: 405