Camin luxos cu 4 camere,Obor,etaj 3/10,bloc reabilitat* Ready to move-in*

Șoseaua Mihai Bravu 29-35, București, România

Descrierea proprietății


Avem placerea sa va prezentam un apartament cu 4 camere luxos, complet mobilat si utilat, pregatit pentru o mutare imediata, situat la etajul 3 al unui bloc reabilitat termic situat in planul 2 fata de bulevard, in imediata apropiere a intersectiei Mosilor cu soseaua Mihai Bravu, la 5 minute de mers pe jos de metroul de la Obor.
Apartamentul este unul refacut complet, instalatiile sanitare si electrice au fost inlocuite, apartamentul beneficiind de cateva imbunatatiri “speciale” : peretii despartitori au fost izolati fonic, baia are incalzire prin pardoseala si altele pe care va invit sa le descoperim impreuna.
La intrarea in apartament ne intampina un hol generos, amenajat in culori calde din care se face accesul spre baia de serviciu, un dormitor si bucataria utilata modern( masina de spalat vase). Apartamentul se continua cu livingul, amenajat ca spatiu de luat masa( a fost amplasata o masa de 10 persoane) si loc de relaxare ( canapea moderna si TV) si un balcon deschis. Din living printr-o usa ce rabateaza se face trecerea spre un alt hol ce comunica cu celelalte 2 dormitoare, baia si o debara spatioasa. Cele 2 dormitoare au fiecare balcon, dormitorul matrimonial avand balconul inclus in camera, pentru a mari suprafata acestuia.
Locatia este una excelenta, blocul fiind situat in planul 2 fata de soseaua Mihai Bravu, beneficiind de liniste dar in acelasi timp se poate ajunge in 5 minute la metroul de la Obor sau in parcul Obor, in apropiere fiind Piata Obor, Veranda mall.
In apropiere se afla numeroase institutii de invatamant: scoala gimnaziala 56- cea mai apreciata scoala din sectorul 2, colegiul national Iulia Hasdeu.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 3746
  • Views: 372