Garsoniera decomandata 41 mp, bloc mixt,moderna 10 min de Oraselul Copiilor, zona Brancoveanu

Bulevardul Constantin Brâncoveanu 114, București, România

Caracteristici

  • Aer conditionat
  • Balcoane

Descrierea proprietății

Avem placerea sa va prezentam o garsoniera decomandata, renovata complet, situata intr-un bloc linistit si civilizat  din 1987, un bloc mixt, cu 4 apartamente pe nivel, la etajul 8, pe strada Imparatul Traian, in zona Brancoveanu.

Apartamentul a fost renovat si modernizat in mai 2018: au fost schimbate usile, a fost montat un aparat de aer conditionat, etc.: atunci a fost refacuta si terasa blocului.

Garsoniera se poate vinde si mobilata si utilata asa cum este prezentata in poze. Se poate transmite un loc de parcare platit la ADP si aflat langa bloc.

Este compusa dintr-un living de peste 20mp, o bucatarie spatioasa de 8,4 mp care permite si amplasarea unei mese de 4 persoane, o baie de 4,3 mp, o debara, un hol si un balcon de aprox. 4 mp si este orientata spre Est.

Locatia este una excelenta, blocul fiind in planul 2 de la bulevardul Brancoveanu, este la 1 minut distanta de Mega Image- ul de la intersectia cu str. Secuilor, la 11 minute de mers pe jos de metroul de la Constantin Brancoveanu si parcul Oraselul Copiilor.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Prezentare video

Planul imobilului

  • ID: 3636
  • Views: 506