Apartament modernizat cu 2 camere, renovat complet, totul nou- Obor Mosilor

Șoseaua Ștefan cel Mare 35, București, România

Caracteristici

  • Balcoane

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va prezentam un apartament cu 2 camere, situat la etajul 5 al unui imobil reabilitat termic, de 9 niveluri pe Sos. Stefan cel Mare nr.35, in imediata apropiere a intersectiei de la Obor.
Apartamentul a fost renovat in totalitate, au fost schimbate instalatiile sanitare si electrice, a fost montat in camere un sistem suplimentar de iluminare modern, in baie a fost instalat un sistem cabina de dus cu geam transparent( in poze nu apare, dar urmeaza a fi asamblat). Toate cablurile sunt trase prin pereti inclusiv reteaua de internet si TV .
Toate modificarile au fost facute de proprietar cu mult bun gust, cu materiale de foarte buna calitate, in culori neutre tocmai pentru a permite o personalizare mai usoara a spatiului. Era un apartament ce urma sa fie locuit de familie, dar intre timp planurile s-au modificat si astfel acest spatiu frumos si calduros va bucura un proprietar nou.
Compartimentarea este una placuta, la intrare ne intampina un hol generos ce face legatura in fata cu bucataria iar in partea dreapta, cu livingul. Livingul se continua cu un hol mic de legatura cu baia si dormitorul. Pe intreaga lungime a apartamentului se gaseste balconul, care este un loc util de depozitare dar si un spatiu ce izoleaza termic si fonic apartamentul.
Apartamentul este unul luminos, avand o orientare spre Sud- Vest, mai calduros in perioada de iarna si in care te poti bucura de soare pe intreaga perioada a zilei.
In cazul in care doresti sa folosesti mijloacele de transport in comun, este bine de stiut ca ne aflam la 3 minute de metroul de la Obor, iar in apropiere circula tramvaiul 21, 1, 34, 46 si autobuzele 101, 143, 330, 335.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

  • ID: 3879
  • Views: 1090