Etaj vila P+1E, intrare separata Expozitiei- Romexpo-1 Mai

Bulevardul Expoziției 9, București, România

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Va propunem spre inchiriere etajul superior al unei vile moderne P+1 situata in zona de Nord a Bucurestiului, pe Bulevardul Expozitiei , vis-a-vis de sediul ING Bank.

O echipa tanara si dinamica de profesionisti in medicina dentara ce ocupa spatiul de la parter cauta colegi de vila/parteneri/locatari pentru a inchiria spatiul de 80 mp situat la etajul cladirii. Destinatia spatiului va fi exclusiv pentru activitati de birou ce implica un trafic redus si activitati complementare celei de medicina (stomatologie).

Si acum sa va spunem ceva si despre spatiu:

Este situat la etajul 1, are 80 mp iar accesul catre etajul superior se face pe o intrare separata din curtea comuna.

Spatiul este format din patru camere la care se adauga o bucatarie, o baie, un spatiu de depozitare si un balcon. Tamplaria este PVC cu geam termopan, in doua dintre camere podeaua este din lemn masiv iar in restul este mocheta. Baia este amenajata cu gresie si faianta iar bucataria este dezafectata, urmand a fi amenajata dupa preferinte, de noul locatar.

Vila este amplasasta stradal si beneficiaza si de o curte proprie, in spatele cladirii.

La iesirea din curtea cladirii este statia de masina 105, iar in imediata apropiere este statia de tramvai 42 iar la 8 minute de mers pe jos este statia de metrou 1 Mai.

In proximitate se mai afla: Romexpo, Casa Presei Libere, Calea Grivitei, Bulevardul Ion Mihalache.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa me ava vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 4076
  • Views: 317