VILĂ P+1E, TINERETULUI- ȘINCAI, MODERNĂ, 6 CAMERE, 240 MP DESFĂȘURAȚI, 4 BĂI

Calea Șerban Vodă 196, București, România

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Avem plăcerea să vă prezentam un spatiu generos si modern dispus pe 2 niveluri, parter și etaj, într-o vila situata pe calea Șerban Vodă, în spatele colegiului Gheorghe Șincai, la 4 minute de mers pe jos de metroul și parcul Tineretului.

Având o suprafață desfășurată de aproximativ 240 mp, imobilul este compus din 6 camere( totalizand aprox. 120mp utili), 4 bai, o bucătărie open space ce poate fi și închisă, o terasă proprie, putând fi utilizat atât pentru locuit cât și pentru birouri, suprafețele fiind generoase, iar compartimentarea permițând acest lucru.

La parter regăsim holul de primire care comunica cu prima camera și una din bai, apoi livingul de 30 mp care poate fi delimitat de bucătărie printr-un sistem de uși glisante sau se poate opta pentru o bucătărie tip open space; în continuare avem o a doua baie( în curs de amenajare) și o camera folosita că studio foto( dar căreia i se poate da ușor o alta utilitate) ce se continua cu o camera izolata fonic.

La etaj se urca pe o scara frumoasa din lemn masiv unde ne întâmpină terasa exterioara( în fata), în partea stangă regăsim o camera spațioasă de 35 mp care poate fi ușor transformata în 2 camere mai mici, deservite de o baie iar în partea dreapta avem o alta camera de 20mp, un hol și a doua baie.

Daca doriti sa va beti cafeaua sau sa tineti sedintele in afara biroului, aveti posibilitatea de a face acest lucru pe terasa de la etaj, una generoasa si ferita de zgomotul de la bulevard( ca dealtfel intreaga cladire).

Acum și câteva detalii tehnice: la parter în zona de living casa are încălzire prin pardoseala, casa beneficiind de centrala proprie, dispune de un sistem performant de internet și date în toate camerele, sistem de alarma, aere condiționate, o foarte buna izolare termica ce se traduce prin costuri optimizate de încălzire în perioada rece. Casa dispune și de un subsol de 10mp, unde este montata centrala termica, dar care poate fi folosit și ca spatiu de depozitare.

In apropiere sunt numeroase mijloace de transport rapid( statia de metrou Tineretului la 4 minute de mers pe jos, troleibuze- 73, 74, 76, autobuze-116, 312, 313, 323, 381 tramvai- 19), parcul Tineretului

Sunt multe alte lucruri interesante de descoperit și prezentat dar pentru asta vă invit la o vizionare, unde eu și echipa mea vă așteptam cu mare placere!

Planul imobilului

Parter

Etaj

  • ID: 3917
  • Views: 32