Spatiu comercial reprezentativ- Piata Victoriei- Calea Victoriei 224

Calea Victoriei 224, București, România
€4.800 /month

Descrierea proprietății

Tur virtual interactiv 3D si experienta VR

Este cunoscut faptul ca, pentru o companie solida, matura, cu dorinta de ascensiune, notorietatea si imaginea sunt doua aspecte in care trebuie sa investeasca neincetat. In acest sens, vizibilitatea este un lucru esential. Cu o medie de cateva milioane de oameni ce tranziteaza anual zona Victoriei, deopotriva localnici si turisti, aceasta reprezinta un important nod comercial, social si cultural al metropolei.

Va propunem spre inchiriere, in regim de exclusivitate, un spatiu comercial in Piata Victoriei, situat pe Calea Victoriei nr.224. Este o zona ultracentrala, reprezentativa a Bucurestiului, cu un trafic pietonal intens.

Spatiul este pozitionat stradal la parterul unui imobil cu vedere spre piata Victoriei situat pe coltul aflat la intersectia blvdului Lascar Catargiu cu Calea Victoriei, beneficiind de o intrare separata si vitrina stradala de aproximativ 12 mp. Suprafata totala este de 262 mp si poate fi compartimentata tip open space sau cu spatii distincte.

Beneficiaza de un sistem propriu de supraveghere si securitate.

Accesul catre spatiul de inchiriat se realizeaza facil, el fiind in imediata apropiere a statiilor de metrou Victoriei I si II si a altor mijloace de transport in comun.

Imobilul beneficiaza de toate utilitatile.

Recomandat pentru diverse tipuri de activitati ce necestita o buna vizibilitate: banci, reprezentante medicale, cafenele, restaurant, sali fitness, showroom, etc

Locatia se afla in apropiere de Muzeul Taranului Roman, reper turistic important, Muzeul Antipa, Muzeul Enescu si, la o scurta plimbare de Ateneul Roman si Muzeul de Arta. De asemenea, in zona se afla banci, reprezentante medicale, cafenele, etc.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Planul imobilului

  • ID: 4124
  • Views: 1064