Sa ne cunoastem

poza prezentare bleumarin

Marius Badea

Numele meu este Marius Badea si sunt partener senior la firma de consultanta imobiliara pe care am infiintat-o in urma cu aproximativ 12 ani.

De ce am hotarat asta? Am fost convins ca pot ajuta oamenii sa ia decizii corecte in ce priveste viitorul lor, fiindca daca eu am reusit, inseamna ca oricare dintre cei pe care ii voi cunoaste, va putea si el reusi. De aceea multi din cei pe care am avut sansa sa ii intalnesc in anii ce au urmat infiintarii companiei, mi-au devenit prieteni si datorita lor, au aparut mult mai multe momente frumoase in viata mea.

Continui sa ma bucur ca pot cunoaste oameni noi, cu destine diferite, dar cu interese atat de comune, fiindca cine nu isi doreste stabilitate financiara pe termen lung sau  alegeri bune atunci cand vine vorba de viitorul lor sau al celor apropiati .

Imi place sa lucrez intr-o atmosfera destinsa, sa zambesc, sa glumesc, fiind convins ca lucrurile isi gasesc mai usor rezolvarea atunci cand intervine relaxarea si buna dispozitie.

Nu pot tolera incorectitudinea, minciuna si lipsa educatiei. Din fericire imi pot selecta oamenii cu care ma inconjor si sunt constient ca este un privilegiu rar al zilelor noastre.

Sper sa ajungem sa ne cunoastem si daca vom decide sa lucram impreuna, atunci cu siguranta ca grijile si preocuparile in ce priveste investitiile tale imobiliare sau administrarea lor, vor fi delegate rapid si astfel vei elimina stresul si vei castiga cu siguranta timp, de care te poti bucura cu prietenii sau familia ta.

 

Mobile:  0722323657
Email:     marius.badea@heramba.ro

Ma poti contacta